Utas kivitele a repülőtérre

Szituáció
 • 1. Lépés
  A Bécsi Repülőtérre vezető út

  Cím: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen

  Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

 • 2. Lépés
  A megfelelõ parkoló (indulási szint)

  Lehetõleg még a repülõtérre való elindulás elõtt érdeklõdje meg, hogy melyik becsekkolási területre kell mennie az Ön által szállított személynek! Ebben a Check-in Finder nyújt segítséget.
  Parkolójegy megőrzése

  A parkolóhoz vagy a parkolóház bejárati sorompójánál parkolójegyet kap, amit a parkoló elhagyásáig meg kell őrizni. A parkolási lehetőségek használati díjai parkolásidíj-jegyzékünkben találhatja meg. A parkolási díjat a bejáratnál, a parkolóhelynél, vagy éppen a parkolóházban kapott parkolójeggyel, az adott pénztár automata pénztáránál a 4. parkolóház pénztárablakánál (egész nap nyitva), vagy közvetlenül a kijárati oszlopokon hitelkártyával (American Express, Diners Club, MasterCard, Visa), osztrák bankkártyával, vagy parkolási értékkártyával fizetheti ki.

 • 3. Lépés
  Az indulás elõtti várakozási idõ eltöltése a leszállási területen

  Töltse kedvesével az indulás elõtti várakozási idõt, és búcsúzásként igyanak meg egy kávét vagy egy italt szabadon hozzáférhetõ kávézóink és éttermeink egyikében. Használja ki a becsekkolás alatti vagy utáni várakozási idõt, és intézze apróbb bevásárlását közvetlenül helyben. Kérdéseivel forduljon bizalommal a   3. terminálon vagy az 1. terminálon található Airport Information pult munkatársaihoz.  Amennyiben maradt még némi ideje, úgy az alkalmat kihasználva látogassa meg látogatóteraszunkat és élvezze a repülõtér csodálatos látványát. Még az is lehet, hogy kedvese felszállását is sikerül végignéznie. A 3. szinten található látogatóterasz március 15-tõl november 15-ig, naponta 10.00-tõl 20.00 óráig várja a látogatókat. Megközelíthetõ a 3. szint liftjével.

 • 1. Lépés
  A Bécsi Repülőtérre vezető út

  Cím: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen

  Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

 • 2. Lépés
  A helyes parkolóhely (drop-off területek az indulási szinten)

  Használja ki a becsekkolási terület drop-off fogyatékos-parkolási lehetõségét, így a repülõtérre kihozott személy gyorsan és jó helyen szállhat ki. Az 1 / 1A / 2 terminál elõtt összesen három parkolóhely, és a 3. terminál elõtt ugyancsak három parkolóhely áll rendelkezésre.

 • 3. Lépés
  A mobilitási szolgálat megtalálása (3. terminál)

  Az indulási szinten menjen a Check-in 3 mobilitássegítõjéhez, vagy légitársasága becsekkolóhelyéhez.