Utas kivitele a repülőtérre

Szituáció
  • 1. Lépés
    A Bécsi Repülőtérre vezető út

    Cím: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen

    Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

  • 2. Lépés
    A megfelelõ parkoló (indulási szint)

    Lehetõleg még a repülõtérre való elindulás elõtt érdeklõdje meg, hogy melyik becsekkolási területre kell mennie az Ön által szállított személynek! Ebben a Check-in Finder nyújt segítséget.

    Az 1 és 1A terminálhoz

    A K1 rövidparkoló (€ 4,70/ óra) a repülõtér indulási szintén található, és tökéletes parkolási lehetõséget kínál mindezoknak, akik utasaikat a 1 terminálhoz vagy 1A területére viszik.

    Koordináták: N 48° 07' 18'', E 16° 33' 39''

     

    A 3 terminál

    A 4. parkolóház (€ 4,50/ óra díjtól) használata kifejezetten ajánlott akkor, ha a 3. terminálra kísér utast. Bejárata közvetlenül a 3. terminállal szemben, balra található.

    A 4. parkolóház felvonóival feljuthat a 3. szintre, onnan pedig egy hídon keresztül juthat a 3. terminálra.

     
    Parkolójegy megőrzése

    A parkolóhoz vagy a parkolóház bejárati sorompójánál parkolójegyet kap, amit a parkoló elhagyásáig meg kell őrizni. A parkolási lehetőségek használati díjai parkolásidíj-jegyzékünkben találhatja meg. A parkolási díjat a bejáratnál, a parkolóhelynél, vagy éppen a parkolóházban kapott parkolójeggyel, az adott pénztár automata pénztáránál a 4. parkolóház pénztárablakánál (egész nap nyitva), vagy közvetlenül a kijárati oszlopokon hitelkártyával (American Express, Diners Club, MasterCard, Visa), osztrák bankkártyával, vagy parkolási értékkártyával fizetheti ki.

  • 3. Lépés
    Az indulás elõtti várakozási idõ eltöltése a leszállási területen

    Töltse kedvesével az indulás elõtti várakozási idõt, és búcsúzásként igyanak meg egy kávét vagy egy italt szabadon hozzáférhetõ kávézóink és éttermeink egyikében. Használja ki a becsekkolás alatti vagy utáni várakozási idõt, és intézze apróbb bevásárlását közvetlenül helyben. Kérdéseivel forduljon bizalommal a   3. terminálon vagy az 1. terminálon található Airport Information pult munkatársaihoz.  Amennyiben maradt még némi ideje, úgy az alkalmat kihasználva látogassa meg látogatóteraszunkat és élvezze a repülõtér csodálatos látványát. Még az is lehet, hogy kedvese felszállását is sikerül végignéznie. A 3. szinten található látogatóterasz március 15-tõl november 15-ig, naponta 10.00-tõl 20.00 óráig várja a látogatókat. Megközelíthetõ a 3. szint liftjével.

  • 1. Lépés
    A Bécsi Repülőtérre vezető út

    Cím: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen

    Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

  • 2. Lépés
    A helyes parkolóhely (drop-off területek az indulási szinten)

    Használja ki a becsekkolási terület drop-off fogyatékos-parkolási lehetõségét, így a repülõtérre kihozott személy gyorsan és jó helyen szállhat ki. Az 1 / 1A / 2 terminál elõtt összesen három parkolóhely, és a 3. terminál elõtt ugyancsak három parkolóhely áll rendelkezésre.

  • 3. Lépés
    A mobilitási szolgálat megtalálása (3. terminál)

    Az indulási szinten menjen a Check-in 3 mobilitássegítõjéhez, vagy légitársasága becsekkolóhelyéhez.