Utas kivitele a repülőtérre

Autóval visz ki valakit a repülőtérre

1.) A Bécsi Repülőtérre vezető út

Cím:: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen
Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

 

Arrival to Vienna Airport

 

2.) A megfelelő parkoló (indulási szint)

Lehetőleg még a repülőtérre való elindulás előtt érdeklődje meg, hogy melyik becsekkolási területre kell mennie az Ön által szállított személynek! Ebben a Check-in Finder nyújt segítséget.

Az 1 és 1A terminálhoz (koordináták: N 48° 07' 18'', E 16° 33' 39'') 

A K1 rövidparkoló (€ 4,70/ óra) a repülőtér indulási szintén található, és tökéletes parkolási lehetőséget kínál mindezoknak, akik utasaikat a 1 terminálhoz vagy 1A területére viszik.
 
Acces to short-term car park K1
Koordináták: N 48° 07' 18'', E 16° 33' 39''

A 3 terminál

4. parkolóház (€ 4,50/ óra díjtól) használata kifejezetten ajánlott akkor, ha a 3. terminálra kísér utast. Bejárata közvetlenül a 3. terminállal szemben, balra található.
Access to multi-storey car park 4

A 4. parkolóház felvonóival feljuthat a 3. szintre, onnan pedig egy hídon keresztül juthat a 3. terminálra.

Paying machine

Parkolójegy megőrzése

A parkolóhoz vagy a parkolóház bejárati sorompójánál parkolójegyet kap, amit a parkoló elhagyásáig meg kell őrizni. A parkolási lehetőségek használati díjai parkolásidíj-jegyzékünkben találhatja meg. A parkolási díjat a bejáratnál, a parkolóhelynél, vagy éppen a parkolóházban kapott parkolójeggyel, az adott pénztár automata pénztáránál a 4. parkolóház pénztárablakánál (egész nap nyitva), vagy közvetlenül a kijárati oszlopokon hitelkártyával (American Express, Diners Club, MasterCard, Visa), osztrák bankkártyával, vagy parkolási értékkártyával fizetheti ki.

3.) Az indulás előtti várakozási idő eltöltése a leszállási területen

Töltse kedvesével az indulás előtti várakozási időt, és búcsúzásként igyanak meg egy kávét vagy egy italt szabadon hozzáférhető kávézóink és éttermeink egyikében. Használja ki a becsekkolás alatti vagy utáni várakozási időt, és intézze apróbb bevásárlását közvetlenül helyben. Kérdéseivel forduljon bizalommal a   3. terminálon vagy az 1. terminálon található Airport Information pult munkatársaihoz.  Amennyiben maradt még némi ideje, úgy az alkalmat kihasználva látogassa meg látogatóteraszunkat és élvezze a repülőtér csodálatos látványát. Még az is lehet, hogy kedvese felszállását is sikerül végignéznie. A 3. szinten található látogatóterasz március 15-től november 15-ig, naponta 10.00-től 20.00 óráig várja a látogatókat. Megközelíthető a 3. szint liftjével.
 

Autóval visz ki valakit a repülőtérre

1.) A Bécsi Repülőtérre vezető út

Cím:: Flughafen Wien, Einfahrtsstraße, 1300 Wien-Flughafen
Koordináták: N 48°7'29'', E 16°33'27''

 

Arrival to Vienna Airport

2.) A helyes parkolóhely (drop-off területek az indulási szinten)

Használja ki a becsekkolási terület drop-off fogyatékos-parkolási lehetőségét, így a repülőtérre kihozott személy gyorsan és jó helyen szállhat ki. Az 1 / 1A / 2 terminál előtt összesen három parkolóhely, és a 3. terminál előtt ugyancsak három parkolóhely áll rendelkezésre.
 
Access to Arrivals hall

3.) A mobilitási szolgálat megtalálása (3. terminál)

Az indulási szinten menjen a Check-in 3 mobilitássegítőjéhez, vagy légitársasága becsekkolóhelyéhez.