Szolgáltatások

 

A bécsi repülőtéren a következő szolgáltatások állnak az utasok rendelkezésére:
Az alábbiakban az egyes szolgáltatásokról részletes információkat találhat.
 

Várótermek/ Lounge

Élvezze a zavartalan pihenést a tíz Lounge-unk egyikében. Részletes információt a Lounge cím alatt olvashat.
 

Airport-Info (Tájékoztatás a repülőtéren)

Airport-Info (Tájékoztatás a repülőtéren)
Két információs pultnál állunk az utasaink rendelkezésére, ahol vállaszolunk kérdéseikre illetve mindenben támogatást nyújtunk. Továbbá 24 órán át telefonos járatinfomáció áll utasaink rendelkezésére, kérjük hívja a +43-1-7007-22233 -as telefonszámot, ahol ügyintézőink válaszolnak kérdéseire.

Hotel, irodák & rendezvénytermek

NH HOTELES Austria

Lichthof

Az érkezési csarnokkal szembeni NH Vienna Airport szálloda elegáns, modern és megújulásra késztető légkörrel várja Önt. 500 szoba három kategóriában (Standard/ Business/ Superior) áll a vendégek rendelkezésére, a szobák berendezése lakályos és magával ragadó, ugyanakkor a legmodernebb technológiával felszerelt. A szobákban széf, közvetlen hívásra alkalmas telefon, televízió és Wi-Fi szolgáltatás található. Hangszigetelt ablakok gondoskodnak a zavartalan alvásról.

 
A MUNDO vendéglőben, a svédasztalos vendéglőben és a bárban különleges ínyencségeket kínálunk. A mindennapi stresszt maga mögött hagyhatja hotelünk tágas wellness- és fitnessközpontjában (350m˛). Mindez ideális környezet itt-tartózkodásakor.
Conference centre

Konferenciatermek a Conference Center-ben

A szállodához tartozó konferencia- és rendezvényközpontban a nemzetközi konferenciától kezdve, az exkluziv üzleti megbeszélésen át a vásárig, bármilyen rendezvényt meg tudunk szervezni. (befogadóképesség 600 fő). 
A rendezvénytermek alapterülete több mint 2000m˛ - ez 21 egyedileg kombinálható, természetes fénnyel megvilágított konferenciatermekből, egy tágas kiállítás- és szünetfolyosóból, valamint a Business Centerből és a recepcióból áll.
 
A Conference Center-t megtalálja a repülőtér térképén.
 
Személyzetünk gondoskodik Önről.
NH HOTELES Austria

NH HOTELES Austria

A-1300 Flughafen Wien
Tel: +43-1-70-151-0
Fax: +43-1-70-151-9571
email: nhviennaairport@nh-hotels.com

Irodaterületek bérlése

A Flughafen Wien AG-nak (Bécsi Repülőtér Rt.) kb. 60.000 m˛ alapterületű irodahelyisége van, amelyet középtávra bérelni lehet. Amennyiben kisebb területekről és azonnali bérlésről van szó, akkor a Regus céget ajánljuk Önnek, amely a modern 1 Office Park-ban egy egész szintet üzemeltet.
 
Regus a világ legnagyobb, az ügyfelek igényeihez igazodó munkahelyeket nyújtó cége. A Regus cég termékei és szolgáltatásai közé tartoznak a teljesen berendezett 10 m˛-nél nagyobb irodák rendelkezésre bocsátása, szakszerű konferencia termek, business lounge és a legnagyobb videókonferencia studió rendszer. Regus a munkahelyek egészen új lehetőségeit tárta fel - attól függetlenül, hogy otthonról, útközben vagy az irodában dolgozik.
 
 
Naponta több mint 500.000 ember veszi igénybe a Regus cég szolgáltatásait. Regus 1000 irodaközpontból álló hálózattal rendelkezik, a világ 76 országában és 450 városában, ezáltal személyeknek és vállalatoknak is lehetőséget nyújt, hogy akkor és ott dolgozzanak, ahol szeretnének.
 
További információért forduljanak közvetlenül Regus-hoz www.regus.at vagy a nemzetközi hívószámon: +800-1000-6666.

Konferenciatermek

Conference room
Korszerűen felszerelt konferenciateremre van szüksége a repülőtéren? A Vienna Aircraft Handling az Ön számára megfelelő termet tud biztosítani a VIP terminálon.

Talált tárgyak osztálya/ Lost Property Office

Ha valamit elveszített az érkezési vagy indulási csarnokokban, a repülőtér területén (pl. a parkolókban) vagy a CAT vonatban, akkor a kapcsolat-felvételi űrlap segítségével küldjön üzenetet számunkra. Kérjük vegye figyelembe, hogy 2-3 napba telik, amíg az elveszett tárgyat leadják az elveszett poggyász irodában. Amennyiben a repülőn veszített el valamit, akkor vegye fel a kapcsolatot az adott légitársasággal vagy a célállomás repülőterével.

 
Azokról a tárgyakról, amelyeket a Vienna Airport Lines busszaiban felejtettek ott, az érkezési csarnokban, található sofőrök irodájában vagy telefonon +43-1-7007-32300 alatt kapnak tályékoztatást.
 

WiFi

A mobilitásnak és az interneten keresztüli információáramlásnak feltétele a Wireless LAN (WiFi) és az áram. Ez sehol sem fontosabb, mint a repülőtéren.
Ezért a bécsi repülőtér utasainak mindenütt, tehát az éttermekben, bárokban, stb., ingyenes kábelmentes internet hozzáférést biztosít. Ezt egy WLAN (Wireless Local Area Network) interfészekkel rendelkező laptopokkal illetve arra alkalmas mobiltelefonokkal tudja használni. A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges a laptop vagy a handheld speciális konfigurációja.
11 Mbit/s letöltési sebességgel garantáljuk az internethez való gyors hozzáférést. Mindegyik Lounge-ban, valamint B-, C-, D-, F- és G-beszállókapuk váróiban konnektorokat találhat.
 

Bank & pénzváltás

Több bank és pénzváltó áll rendelkezésére, hogy elintézze bankügyeit, illetve hogy a kívánt pénznembe váltsa át pénzét. További információ: Bankok és pénzváltók a bécsi repülőtéren.
 

Imaterem

Visszavonulhat imatermünkbe, ha távol szeretne lenni a mindennapok zűrzavarától. Ez a csend helye, amelyben imádkozva nyugalomra talál. Lásd az imatermet a repülőtér térképen.