Vásárlás & gasztronómia

:

Vásároljon/fogyasszon 2014.november 18. és 2015.január 11 között a Bécsi Repülőtéren és promóciós pultunknál nyerjen maldív szigeteki álomnyaralást, első osztályú repülőjeggyel és 2015 € költőpénzzel együtt!
 

:

A nyaralás csupa élvezet. Kényeztesse magát Ön is – nálunk fantasztikus repülőutak várják kedvező áron.

Meglepően kedvező: vámmentes árainkon felül minden hónapban további 30%-ot takaríthat meg a Heinemann Special Offers kínálatában. Számtalan parfümből, szeszesitalból és édességből álló kínálatában Ön is megtalálja a megfelelőt.

Egy bizonyos üzletet keres? Vagy egyszerűen szemelgetni szeretne a Bécsi Repülőtér széleskörű üzlet-kínálatából? Válasszon keresési feltételt, és egyszerűen válogasson az Önt érdeklő vásárlási lehetőségek közül.

Élvezeteket keres? Nálunk minden ízlelőbimbó megtalálhatja a számítását. Minden kívánságot teljesítünk, teljesen mindegy, hogy a nemzetközi konyhát, a gyorséttermet vagy kulináris élvezeteket nyújtó konyhát részesíti-e előnyben.
Itt mindent megtudhat a Bécsi Repülőtéren működő bankok és pénzváltók telephelyeiről és szolgáltatásairól.
Az alábbi hivatkozáson tájékozódhat az ÁFA [MWSt] visszatérítéséről.
Kérjük találsz itt információért, mint elérhetőségét és helyszíneken az összes ATM a repülőtéren a bécsi. Készpénzfelvétel a nap 24 órájában.