Vásárlás & gasztronómia

Shops & restaurants

Üdvözöljük a Bécsi Repülőtéren

Mély benyomást gyakorló építészeti kialakítás, tökéletes kiszolgálás, felejthetetlen vásárlási élmény és a különféle gasztronómiai élvezetek édesítik és teszik felejthetetlenné itt tartózkodását. A legjobb mester-szakácsoktól kezdve az élményszámba menő divatos ruhákon keresztül a szolgáltatókig - nálunk minden megtalálható, amit az utazó csak kívánhat. Használja ki üzleteink vonzó kínálatát - a nagy nemzetközi márkákon kívül nálunk tipikus osztrák termékeket is találhat.

Special Offers

A nyaralás csupa élvezet. Kényeztesse magát Ön is – nálunk fantasztikus repülőutak várják kedvező áron.

Vámmentes különleges ajánlatok

Meglepően kedvező: vámmentes árainkon felül minden hónapban további 30%-ot takaríthat meg a Heinemann Special Offers kínálatában. Számtalan parfümből, szeszesitalból és édességből álló kínálatában Ön is megtalálja a megfelelőt.

Üzletek
Egy bizonyos üzletet keres? Vagy egyszerűen szemelgetni szeretne a Bécsi Repülőtér széleskörű üzlet-kínálatából? Válasszon keresési feltételt, és egyszerűen válogasson az Önt érdeklő vásárlási lehetőségek közül.
Gasztronómia

Élvezeteket keres? Nálunk minden ízlelőbimbó megtalálhatja a számítását. Minden kívánságot teljesítünk, teljesen mindegy, hogy a nemzetközi konyhát, a gyorséttermet vagy kulináris élvezeteket nyújtó konyhát részesíti-e előnyben.
Bankok és pénzváltás
Itt mindent megtudhat a Bécsi Repülőtéren működő bankok és pénzváltók telephelyeiről és szolgáltatásairól.
Az alábbi hivatkozáson tájékozódhat az ÁFA [MWSt] visszatérítéséről.
Pénzautomata
Kérjük találsz itt információért, mint elérhetőségét és helyszíneken az összes ATM a repülőtéren a bécsi. Készpénzfelvétel a nap 24 órájában.