Repülőtér

Interaktiv térképünk a repülőtér területének minden részletére kiterjed. Tájékozodjon térképünk segítségével, keresse meg a különböző üzletek vagy éttermek, bárok és kávézók helyét. Vagy egyszerűen csak szerezzen áttekintést a Bécsi repülőtérről.

 

Itt felvilágosítást kap arról, hogy hogyan működik a check-in a repülőtéren, hogy mit kell figyelembe vennie. Bővebb információkat is talál a különböző check-in lehetőségekről.

A saját biztonsága érdekében, minden utasnak át kell esnie az utasbiztonsági ellenőrzésen. Az utasoknak útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal kell igazolniuk magukat az Európai Unió egész területén, bárhol és bármikor.

Ha különböző termékeket akar beszállítani Ausztriaba, akkor ezeket be kell jelentenie a vámnál. (Vannak olyan termékek, amelyeket nem lehet szabadon behozni.) Bővebb információt a vámelőírásokról az Ausztriába történő be- illetve kiutazásnál talál.

Bizonyos esetekben kérelmezheti az ÁFA-visszatérítést. Kérjük olvassa át a megfelelő feltételeket és információkat a visszatérítés folyamatáról.

 

Kérjük figyeljen a poggyásza súlyára és méreteire. A repülőtársaságoknak külön előírásai vannak mind a feladott poggyászra mind a kézipoggyászra vonatkozóan.

Lásd a Bécsi repülőtér fontos telefonszámait. A nap minden órájában elérhetők vagyunk.

A légitársaságok- keresés menűpont a legegyszerűbb mód arra, hogy részletes információkat találjon a keresett légitársaságról.
Mindig szerette volna tudni, hogy mi történik a repülőtéren a színfalak mögött? Akkor a VISITAIR Center - a Bécsi repülőtér információs központ - ajánlata kielégíti kíváncsiságát, VISITAIR Tour során mindent megtud a Bécsi repülőtérről.

Szolgáltatásaink a Bécsi repülőtéren minden kívánságot kielégítenek, ide tartoznak: több váróterem, NH Hotel, irodák, tárgyaló és konferencia termek, Elveszett Poggyász ügyfélszolgálat, ingyenes WLAN az egész repülőtéren és sok minden más.

Induljon egészségesen vakációzni és úgy is jöjjön vissza - A Bécsi repülőtér Medical Center-ében képzett szakemberek szolgáltatják az egészségügyi ellátást a nap minden órájában.
Fogyatékkal élő, csökkent mozgásképességű vagy idős személyek számára a Bécsi repülőtér a szükségleteinek megfelelő ingyenes segítséget nyújt a nap minden órájában.