Érkezés / Indulás

Vár valakire a Bécsi repülőtéren? Az aktuális érkezések listáján egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő érkező járatot. Válassza ki a megfelelő keresési módokat, hogy részletes információt találhasson a járatokról.

 

Részletes információt szeretene az induló járatáról? Használja áttenkintő felsorolásunkat, ahol bármilyen járatot kiválaszthat az ön adatainak megfelelően, aztán érdeklődhet a részletkről.
Tájékozódjon az új és a már működő légitársaságok által indított légi-járatokkal és -útvonalakkal kapcsolatos hírekről.
A Vienna Aircraft Handling a világ bármelyik országába megszervezi útját, üzleti charter - és magánrepülőgéppel. Ez által rengeteg időt takaríthat meg és a különleges szolgáltatás igénybe vétele révén gondtalanul élvezheti utazását.

First-Class szolgáltatás "a földön"! A Bécsi repülőtér olyan modern VIP & Business szolgáltatásokkat nyújt útasai számára, amelyek nemzetközi színvonalúnak számítanak. Az exkluziv környezet személyre szabott szolgáltatással párosul.

A továbbrepülés a célállomás felé egyszerű, kényelmes és gyors, a repülőtéren belüli kis távolságok valamint a rövid várakozási idő miatt. A Star-Alliance járatok esetében Minimum - Connecting Time-t, tehát minimum összeköttetési időt, garantálunk.