Érkezés / Indulás

Passengers

A Bécsi repülőtér ideális környezetet teremt ahhoz, hogy az üdülése vagy üzleti útja kellemesen és nyugodtan kezdődjön. Itt tájékozódhat járata indulásáról és érkezéséről, és online légiforgalmi menetrendünk segítségével időben megtervezheti repülőútját. Éljen a üzleti charter & magánrepülőgép vagy a VIP & Business szolgáltatásainkkal, hogy az utazása még kényelmesebbé váljék. Kényeztesse el magát. A bécsi repülőtéren az átszállását a csatlakozó járatra a lehető legelőnyösebben egyeztetjük és ezzel különösen gyors és kényelmes átszállást garantálunk.

Érkezés

Vár valakire a Bécsi repülőtéren? Az aktuális érkezések listáján egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő érkező járatot. Válassza ki a megfelelő keresési módokat, hogy részletes információt találhasson a járatokról.

Indulás

 

Részletes információt szeretene az induló járatáról? Használja áttenkintő felsorolásunkat, ahol bármilyen járatot kiválaszthat az ön adatainak megfelelően, aztán érdeklődhet a részletkről.
Online menetrend
Tervezze utazását online menetrendünkkel. Könnyen áttekinthető és részletes táblázatunkban minden fontos tudnivalót megtalál a Bécsből induló vagy Bécsbe érkező járatokról, valamint különböző úticélok felé tartó illetve onnan induló járatokról.
Útvonalainkkal kapcsolatos újdonságok
Tájékozódjon az új és a már működő légitársaságok által indított légi-járatokkal és -útvonalakkal kapcsolatos hírekről.
Üzleti charter & magánrepülőgép
A Vienna Aircraft Handling a világ bármelyik országába megszervezi útját, üzleti charter - és magánrepülőgéppel. Ez által rengeteg időt takaríthat meg és a különleges szolgáltatás igénybe vétele révén gondtalanul élvezheti utazását.
VIP & Business szolgáltatások

First-Class szolgáltatás "a földön"! A Bécsi repülőtér olyan modern VIP & Business szolgáltatásokkat nyújt útasai számára, amelyek nemzetközi színvonalúnak számítanak. Az exkluziv környezet személyre szabott szolgáltatással párosul.

Transzfer

A továbbrepülés a célállomás felé egyszerű, kényelmes és gyors, a repülőtéren belüli kis távolságok valamint a rövid várakozási idő miatt. A Star-Alliance járatok esetében Minimum - Connecting Time-t, tehát minimum összeköttetési időt, garantálunk.